Clujeanca Andra a cantat de 8 martie la Targu-Mures intr-un concert platit de primaria baronului Dorin Florea. Timp de cateva luni, Dan Masca, consilier local si liderul Partidului Oamanilor Liberi din Mures, a incercat sa afle cati bani a incasat artista, dar s-a lovit de un zid de tacere si amenintari. Brusc si dintr-o data, transparenta pentru cheltuirea banului public nu a mai functionat, Florea fiind obligat de instanta sa arate contractele.

De mentionat ca sotul Andrei, Catalin Maruta, a indraznit sa se opuna, comunicand primariei ca nu este de acord cu transparentizarea contractului. Totusi, el a fost facut public ieri de catre consilierul local, care noteaza pe pagina de Facebook ca de banii astia, adica de 10 000 de euro, cat a luat Andra pentru doar 40 de minute, se puteau dota laboratoare scolare care sa faca din elevii nostri niste copii mai educati:

„Acum ceva luni am cerut să mi se comunice cît a costat cîntarea Andrei and band, cantare facturata de firma condusa de sotul Andrei, Măruță.

Familia Măruță comunică primariei tirgumuresene ca ei nu sunt de acord sa mi se comunice.

Procesul este in desfasurare, dar intre timp am ajuns sa vad unul din contracte și mizeria gastii vesele din primaria pnl-udmr-psd si a cintaretilor ce fac milioane din bani publici, dar in acelasi timp unii fac pe marii activisti civici…

Ca idee, dotarea laboratorului de robotica din Colegiul Papiu din surse private, via Fondul Științescu a fost de 45000 lei.
Adica cit o cintare a Andrei de minim 40 minute.

De ziua femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiti, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi si profesori”, spune Masca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti comentariul Dvs.
Nume