Deputatul USR Emanuel Ungureanu a prezentat fotografii cu fostul prim adjunct al SRI, Florian Coldea, surprins vineri, 19 ianuarie, pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. În postarea sa, deputatul clujean sugerează că Florian Coldea ar fi venit la Cluj să pună țara la cale cu Vasile Dîncu.

„Aceasta este ceafa domnului Coldea, fostul șef foarte operativ al SRI. Ceafa lui de la Cluj a fost în ultimii ani un domn pe nume Simion Cecan, acest individ alunecos a fost adus de Coldea de la SRI Târgu-Mureș pentru a ne apăra de ungurii răi care vor să ne fure Transilvania.

Nu ne-au furat ungurii Ardealul dar Lucan a jefuit mii de clujeni sub ochii reci și indiferenți ai fostului șef SRI Cluj, Cecan, omul lui Coldea.(foto 3)

Pe Coldea și pe Cecan i-au durut fix în ceafă și de infecțiile nosocomiale și de alte probleme grave din spitale care ne bagă în mormânt înainte de vreme.

Domnul Coldea își plimbă ceafa prin Cluj foarte des în ultimul timp.

Acum, spre exemplu, se află în avion și o să aterizeze pe tărâmul lui Boc, prietenul lui Lucan.

Nu vă duceți să îl întâmpinați cu flori pe Florian Coldea, s-ar putea să provocați un moment stînjenitor, se aude că vine însoțit de domnul Vasile Dâncu și nu e frumos să nu aveți un buchet și pentru domnia sa.

Patria a Priori!”, scrie deputatul USR, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrieti comentariul Dvs.
Nume